Årsmøde Grisesektoren 2023 – mål, resultater og udfordringer ved Erik Larsen, formand, Landbrug & Fødevarer Sektor for Gris, og Christian Fink Hansen, sektordirektør, Landbrug & Fødevarer Sektor for Gris
Lige nu er udfordringerne mange og til at føle på. Her er det afgørende, at vi står sammen.
Vores fremtid i dansk griseproduktion afhænger af vores evne til at samarbejde og til at udvikle os. Og så er den båret af vores fælles ambition om at skabe en stærk, dansk griseproduktion, som også i fremtiden leverer kvalitetsfødevarer til forbrugere verden over.
På årsmødet samler vi op på året, der er gået. Både i branchen, politisk og fagligt. Og vi ser fremad mod de muligheder og udfordringer, der kommer i fremtiden.
Gå ikke glip af den populære festmiddag tirsdag aften. Der er begrænset antal pladser til festen. For at være med til middagen, skal du også er tilmeldt kongressen.
18.15
Øl-event & netværk
19.00
Festmiddag
Du får serveret en lækker tre-retters menu med et glas vin eller en øl samt kaffe. Senere er pølsevognen klar til at servere natmaden. Øvrige drikkevarer købes i baren for egen regning.
Under middagen er der festlige indslag.
Bordreservation
Vær opmærksom på, at hvis du ønsker at bestille bord til middagen, skal du gøre det forud for kongressen. Alle deltagere der reserveres bord til, skal ligeledes købe en billet til middagen i forbindelse med tilmelding til Grisekongres 2023.
Sidste frist for at reservere bord er onsdag den 18. oktober 2023 kl. 12.00. Det er ikke muligt at reservere bord efter deadline. Du vil før kongressen modtage en mail med besked om din placering/bordnummer til festen.