Årsmøde Grisesektoren 2024 – mål, resultater og udfordringer ved Erik Larsen, formand, Landbrug & Fødevarer Sektor for Gris, og Christian Fink Hansen, sektordirektør, Landbrug & Fødevarer Sektor for Gris
Lige nu er udfordringerne mange og til at føle på. Her er det afgørende, at vi står sammen.
Vores fremtid i dansk griseproduktion afhænger af vores evne til at samarbejde og til at udvikle os. Og så er den båret af vores fælles ambition om at skabe en stærk, dansk griseproduktion, som også i fremtiden leverer kvalitetsfødevarer til forbrugere verden over.
På årsmødet samler vi op på året, der er gået. Både i branchen, politisk og fagligt. Og vi ser fremad mod de muligheder og udfordringer, der kommer i fremtiden.
Gå ikke glip af den populære jubilæumsmiddag tirsdag aften! Denne aften byder på lækker mad, underholdning og god musik, og giver dig gode muligheder for at netværke med andre i branchen. Bemærk, at der er begrænset antal pladser til middagen, så tilmeld dig i tide for at sikre din plads. For at deltage i middagen, skal du være tilmeldt kongressen.
Program for aftenen
Øl-event & netværk: Start aftenen med en uformel netværksmulighed over en kold øl.
Jubilæumsmiddag:Nyd en udsøgt tre-retters menu med et glas vin eller en øl, samt kaffe. Når sulten melder sig senere på aftenen, vil pølsevognene stå klar med lækker natmad. Øvrige drikkevarer kan købes i baren.
Underholdning ved Huxi Bach: Vi er stolte af at præsentere Huxi Bach som aftenens underholder. Huxi er kendt for sine skarpe samfundskommentarer og satiriske indslag, som med garanti vil bringe smil på læben.
Musik og dans med Båndsalat: Efter middagen spiller bandet Båndsalat op til dans, så du kan svinge træbenet til de bedste toner.
Menu
Forret: Marinerede tigerrejer med safran-mayonnaise, feldsalat, asparges og ørredrogn
Hovedret: Tournedos af chateaubriand og sprød kugle af kæbe af tunggris fra Dyrbar, bagt kartoffelmos, grillet majsside, mormorsalat toppet med tyttebær, bagte rodfrugter, ristede svampe og flødesauce
Dessert: Mazarintærte med karamel, hvid chokolade / citron is fra Kastberg og bærcolis
Vegetarmenu
Forret: Tangrejer med safran-mayonnaise, feldsalat, asparges og ørredrogn
Hovedret: Bagt butternut squash med bagt kartoffelmos, grillet majsside, mormorsalat toppet med tyttebær, bagte rodfrugter, ristede svampe og flødesauce
Dessert: Mazarintærte med karamel, hvid chokolade / citron is fra Kastberg og bærcolis
Kom og vær med til en aften fyldt med god mad, underholdning og dejligt selskab. Vi glæder os til en fantastisk jubilæumsmiddag sammen med dig!
Bordreservation
Hvis du ønsker at bestille bord til jubilæumsmiddagen, skal du gøre det inden kongressen. Alle, der reserverer bord, skal også købe en billet til middagen, når de tilmelder sig Grisekongres 2024.
Sidste frist for at reservere bord er onsdag den 16. oktober 2024 kl. 12.00. Det er ikke muligt at reservere bord efter denne deadline. Før kongressen vil du modtage en mail med information om din placering og bordnummer til middagen.